Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Κάρλος Μανέ (vids)

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Κάρλος Μανέ (vids)

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται στη λίστα της Ενωσης.

Μετά τον Ματέους Περέιρα ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Πρόκειται για τον Κάρλος Μανέ, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και στην αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο 24χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας. To συμβόλαιό του με τα Λιοντάρια λήγει τον Ιούνιο του 2020, ενώ συνολικά με τα χρώματα της Σπόρτινγκ έχει παίξει σε 94 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 14 γκολ και 17 ασίστ.

Τη φετινή σεζόν ο Μανέ δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Μαρσέλ Κέιζερ, με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μόλις σε 7 παιχνίδια. Εκτός από την Σπόρτινγκ, στο παρελθόν πέρασε και από την Bundesliga, όπου αγωνίστηκε με τη Στουτγάρδη ως δανεικός τη σεζόν 2016-2017 . Με τη γερμανική ομάδα πραγματοποίησε συνολικά 22 εμφανίσεις, έχοντας 6 γκολ και 9 ασίστ.

Η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του Πορτογάλου άσου, όπως επίσης και του Ματέους Περέιρα, με την Ενωση να ψάχνει εναγωνίως για την απόκτηση ενός εξτρέμ, προκειμένου να καλύψει το κενό που υπάρχει στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Δείτε τον εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ