Επικοινωνία Μπίλιτς – Πρίγιοβιτς, «τη Δευτέρα στην Τζέντα»

Επικοινωνία Μπίλιτς – Πρίγιοβιτς, «τη Δευτέρα στην Τζέντα»

Αποκάλυψη από τη Σαουδική Αραβία για τηλεφωνική επικοινωνία του Σλάβεν Μπίλιτς με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και προσπάθεια του Κροάτη τεχνικού να επισπεύσει τη μετάβαση του Σέρβου φορ στην Τζέντα.

Ζορίζει αρκετά για τον ΠΑΟΚ το θέμα της αποχώρησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Οι Σαουδάραβες εκτός από τα εκατομμύρια ευρώ που του προσφέρουν έχουν βάλει ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ που γνωρίζουν τον 28χρονο επιθετικό να μιλήσουν μαζί του για να τον φέρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην πόλη της Τζέντα. Ένας από αυτούς είναι ο προπονητής της ομάδας Σλάβεν Μπίλιτς. Ο Κροάτης τεχνικός, που ήθελε τον διεθνή Σέρβο επιθετικό, όταν ήταν προπονητής στην Γουέστ Χαμ, φαίνεται ότι θα τον συναντήσει στην Αλ Ιτιχάντ. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας, ο Μπίλιτς είχε επικοινωνία με τον επιθετικό του Δικεφάλου αναλύοντας στον Πρίγιοβιτς το πλάνο του, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Οι Σαουδάραβες θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η μεταγραφή του Πρίγιοβιτς για να ενταχθεί στην ομάδα. Ο λόγος είναι πως μετά της 10 του μηνός υπάρχει παιχνίδι για το πρωτάθλημα, ενώ στην συνέχεια υπάρχει ένα κενό διάστημα 15 ημερών. Σ’ αυτό χρονικό σημείο θέλουν τον Σέρβο επιθετικό, όπως και κάθε μεταγραφή που θα κάνουν για να μπει πιο ομαλά στην ομάδα.

Για αυτόν τον λόγο οι Σαουδάραβες εκφράζουν τη σιγουριά τους πως ο Σέρβος σέντερ φορ είναι πολύ πιθανό να μεταβεί τη Δευτέρα, από το Βελιγράδι που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Τζέντα, ώστε να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του με την ομάδα του Μπίλιτς, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το μυθικό συμβόλαιο 4,5 χρόνων, που αναμένεται να του αποφέρει σχεδόν 25.000.000 ευρώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ