Η αποστολή του Ολυμπιακού με Λεβαδειακό: Μέσα ο Μασούρας, εκτός Καμαρά, Σολδάνο

Η αποστολή του Ολυμπιακού με Λεβαδειακό: Μέσα ο Μασούρας, εκτός Καμαρά, Σολδάνο

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Κανονικά στη 19άδα Μασούρας και... τραυματίες, εκτός Καμαρά, Σολδάνο, Μάνος, Μιράντα, Τσιμίκας και όσοι δεν υπολογίζονται.

Επιστροφή στη δράση για τον Ολυμπιακό. Επιστροφή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Με αποφασιστικότητα για την ανατροπή του -8. Αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να χτίσουν ένα σερί νικών και για αυτόν τον λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να πάρει μαζί του όλους τους παίκτες που θεωρεί απολύτως έτοιμους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε τον Γιώργο Μασούρα στη 19μελή αγωνιστική που ανακοίνωσε, ενώ όπως αναμενόταν εκτός έμεινε ο Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος χρειάζεται λίγο χρόνο έως ότου είναι στο 100%. Πανέτοιμοι, ωστόσο είναι οι Σισέ, Ομάρ και Ποντένσε, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους και είναι κανονικά στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, εκτός 19άδας, για διάφορους λόγους έμειναν οι Μιράντα, Τσιμίκας, Καμαρά, Μάνος, Σεμπά, Νικολάου, Ανδρούτσος και Βρουσάι.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής παίκτες: Χουτεσιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Κούτρης, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ναουέλ, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1084115100619997186

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ