Αποφασίζει για εγχείρηση ή όχι ο Γκάμα

Αποφασίζει για εγχείρηση ή όχι ο Γκάμα

Στον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του (ρήξη πρόσθιου χιαστού) θα καταλήξει μέχρι την επόμενη εβδομάδα ο Πορτογάλος.

Με ρήξη πρόσθιου χιαστού διαγνώστηκε ο Μπρούνο Γκάμα στις εξετάσεις που υποβλήθηκε μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τη Λαμία και έτσι επιβεβαιώθηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και πλέον καλείται να αποφασίσει για τον τρόπο αποκατάστασης που θα ακολουθήσει.

Οι επιλογές που έχει ο Πορτογάλος είναι δυο. Είτε θα κάνει εγχείρηση, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί μεγαλύτερο χρόνο ανάρρωσης και θα χάσει σίγουρα το επόμενο εξάμηνο, είτε θα διαλέξει ένα συντηρητικό πρόγραμμα, που ναι μεν θα τον οδηγήσει σε πιο γρήγορη επιστροφή (περίπου σε δυο μήνες) αλλά ενέχει μεγαλύτερο ρίσκο.

Ο παίκτης έχει συζητήσει εκτενώς με ανθρώπους της ΠΑΕ αλλά και με την οικογένειά του για το ζήτημα το τελευταίο 24ωρο. Αυτό που επιθυμεί είναι να περάσουν κάποιες μέρες, προκειμένου να σκεφτεί με καθαρό μυαλό για να καταλήξει στην καλύτερη απόφαση, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ