Απόλλων Σμύρνης: «Τέλος» ο Κόντης

Απόλλων Σμύρνης: «Τέλος» ο Κόντης

Ο Γιάννης Κόντης απομακρύνθηκε από το πόστο του τεχνικού διευθυντή – Πλήρωσε το μάρμαρο του κακού μεταγραφικού σχεδιασμού και της τραγικής πορείας της ομάδας στη Σούπερ Λίγκας.

Η φετινή χρονιά είναι καταστροφική για τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να παλεύει για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό του καλοκαιριού τα πληρώνει ένα – ένα ο Απόλλωνας κατά τη διάρκεια της σεζόν, με την ομάδα της Ριζούπολης να βρίσκεται σε δεινή θέση. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μετά από 15 αγωνιστικές είναι στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει μόλις 5 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον προτελευταίο Λεβαδειακό.

Η αποτυχία βαραίνει φυσικά και τα στελέχη της ΠΑΕ, με τη διοίκηση του συλλόγου να απομακρύνει τον Γιάννη Κόντη από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο Κόντης πλήρωσε το… μάρμαρο για τον κάκιστο καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό και κατ’ επέκταση την τραγική πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη αποχωρεί από την ομάδα, έχοντας τη μεγαλύτερη ευθύνη για την αποτυχία του Απόλλωνα Σμύρνης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ