Μαρτίνς: «Ημασταν αποτελεσματικοί σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο»

Μαρτίνς: «Ημασταν αποτελεσματικοί σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πάλεψαν και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με 2-1 για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και παρέμεινε στο κυνήγι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι η ομάδα του ήταν αποτελεσματική και παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος, οι παίκτες του πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν αποτελεσματικοί. Στην πρώτη μας ευκαιρία καταφέραμε να σκοράρουμε χάρη στην αποτελεσματικότητά μας. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν και πάλι ανώτεροι, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες κόντρα σε μία καλή ομάδα που ξέρει να παλεύει και σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΣ αξίζει να βρίσκεται στην κατηγορία και τέτοια ματς τα χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς δουλέψαμε πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι, λόγω του αγωνιστικού χώρου, όμως προσπαθήσαμε πολύ και τελικά καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του: «Ξέραμε τι παιχνίδι θα γινόταν σήμερα. Ήταν πολύ σημαντικό να παίξουμε καλά και να παλέψουμε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε ότι πρέπει να θυσιαστούμε για τη νίκη και να παλέψουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ