Ντουρμισάι : «Ωραίο συναίσθημα να σε αποθεώνουν οι συμπαίκτες σου»

Ντουρμισάι : «Ωραίο συναίσθημα να σε αποθεώνουν οι συμπαίκτες σου»

Ο Φιορίν Ντουρμισάι μίλησε μετά το ματς του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη των κυανέρυθρων, στην αποθέωση των συμπαικτών του και κράτησε χαμηλούς τόνους για την επίτευξη των στόχων της ομάδας του.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι πέτυχε το μοναδικό τέρμα στη νίκη του Πανιωνίου στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό και μίλησε μετά το σπουδαίο διπλό των κυανέρυθρων.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου κράτησε χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια, αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, στο γκολ που πέτυχε, αλλά και στο τι πρέπει να βελτιώσει για να εξελιχθεί. Τέλος στάθηκε και στην αποθέωση που γνώρισε από τους συμπαίκτες του τονίζοντας πως είναι πολύ ωραίο συναίσθημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη ΝOVA:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά πιο πολύ είμαι ευχαριστημένος για την ομάδα της ομάδας. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ανασταλτικά και επιθετικά. Βέβαια ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο β΄ ημίχρονο, όποτε κι εμείς πήγαμε λίγο πιο πίσω, κλείσαμε χώρους κι από εκεί και πέρα περιμέναμε μια φάση, στην οποία αδράνησαν, έγινε ένα λάθος στην άμυνα του Παναθηναϊκού και καταφέραμε και σκοράραμε.»

Για την πίστη ότι θα σκοράρει: «Δεν πίστευα ότι θα μπει το γκολ, αλλά πάντα ο επιθετικός πρέπει να περιμένει την κατάλληλη στιγμή, ή το λάθος της αντίπαλης άμυνας ή τη δημιουργία των συμπαιχτών του, για να τον θρέψουν με γκολ.»

Για την αποθέωση που γνώρισε από του συμπαίχτες του: «Ήταν ωραίο συναίσθημα η αποθέωση των συμπαιχτών μου, αλλά από κει και πέρα σε αυτή τη θέση θα μπορούσε να ήταν κάποιος άλλος, όπως ο Γεσίλ ή ο κάθε Γιεσίλ. Ήταν όμως ωραίο το συναίσθημα αυτό.»

Για το κέρασμα στην ομάδα του απάντησε: «Αυτό είναι σίγουρο.»

Όσον αφορά το καλό στήσιμο του προπονητή του είπε: 
«Κι εγώ αυτή την άποψη έχω, ότι αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει ανασταλτικά κι επιθετικά. Έκατσε βέβαια και το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο ματς. Ξέραμε εξ αρχής ότι ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλός, μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, ασχέτως που περνάει αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.»

Για τον πορεία του τα τελευταία δύο χρόνια: 
«Να πω την αλήθεια δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη, να έρθω από την Football League να βρεθώ εδώ, να σκοράρω με την Κέρκυρα, τον Ολυμπιακό και πόσο μάλλον με τον Παναθηναϊκό. Αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ και μου δίνει ένα κίνητρο να δουλέψω περισσότερο.»

Για την νίκη-απάντηση προς του οπαδούς: 
«Δεν θέλω να το πω έτσι, ότι δηλαδή είναι σαν απάντηση, γιατί ο κάθε παίχτης που μπαίνει στον αγώνα καλείται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Σήμερα ήμουν εγώ ο τυχερός να σκοράρω. Καθένας από εμάς πρέπει να δίνει το 100%»

Για τις επιτυχίες  της ομάδας: 
«Ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια  που η ομάδα τερματίζει μέσα στην πεντάδα, σίγουρα θα υπάρχουν φιλοδοξίες να τελειώσει τη σεζόν σε καλύτερη ακόμα θέση από την προηγούμενη χρονιά. Ο σύλλογος και οι οπαδοί σκέφτονται έτσι.»

Για τα σχόλια του Μιχάλη Μανιά: 
«Να ευχαριστήσω τον κύριο Μανία για τα καλά του λόγια. Θεωρώ ότι άμα έχουμε χαμηλά το κεφάλι και δουλέψουμε σκληρά, όλο το μέλλον είναι μπροστά μας.»

Για το τι μπορεί να βελτιώσει απάντησε: «Πιστεύω ότι δεν είμαι τόσο εκρηκτικός παίχτης και θα έπρεπε να είμαι καλύτερος τεχνικά. Αυτά είναι τα μειονεκτήματά μου.»

Για την φάση του γκολ σχολίασε: «Περίμενα να κάνω την κίνηση, επειδή είχε την μπάλα ο Σιώπης, αλλά και το λάθος, αφού φαινόταν ότι η μπαλιά είναι δυνατή.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ