Παπαγεωργίου : «Είμαστε μία οικογένεια»

Παπαγεωργίου : «Είμαστε μία οικογένεια»

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου μίλησε για την μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και τόνισε πως οι κυανέρυθροι είναι μια οικογένεια και παίζουν σαν μια παρέα.

Ο μπακ του Πανιωνίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε στο σπουδαίο διπλό των κυανέρυθρων στη Λεωφόρο, ενώ στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία είναι σαν μια οικογένεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Για την νίκη της ομάδας του είπε: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό διπλό και επειδή είναι μέσα στην Λεωφόρο, μια δύσκολη έδρα, αλλά και βαθμολογικά αρχίζουμε να ανεβαίνουμε μετά από μια δυο ήττες που δεν είχαμε υπολογίσει να κάνουμε.»

Για το κλίμα στα αποδυτήρια ανέφερε: «Πολύ γιορτινό. Φωνές, πανηγύρια, τραγούδια. Συγχαρητήρια σε όλους. Είμαστε μια παρέα»

Για την αντίδραση σχετικά με το ματς στην Ξάνθη: «Σίγουρα. Και με τον ΠΑΟΚ αν ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στο τελευταίο λεπτό θα είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Σήμερα δείξαμε πως είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και δικαίως βρισκόμαστε τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θέλουμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά. Η ομάδα να παίζει κάθε Κυριακή ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που μας αναλογούν. Δεν θέλουμε να αφήνουμε βαθμούς πίσω. Η ομάδα δείχνει ότι σιγά σιγά γίνεται καλή και σταθερή.»

Για το αν πραγματοποίησαν παίχτες και προπονητής το καλύτερο τους ματς, απάντησε: «Νομίζω ότι βρίσκουμε πάλι τα πατήματά μας μέσα στο γήπεδο, όπως και στην αρχή του Πρωταθλήματος. Κάπου λίγο το είχαμε χάσει αυτό. Όμως νομίζω, όπως είπες κι εσύ, στα τελευταία παιχνίδια  δείχνουμε πάλι ότι παίζουμε σαν ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ