Πετράκης : «Κυριαρχήσαμε στο ματς, μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Πετράκης : «Κυριαρχήσαμε στο ματς, μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα στην Λάρισα και ξεκαθάρισε πως το αποτέλεσμα είναι άδικο για την ομάδα του, αφού κυριάρχησε στο ματς.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα με την ΑΕΛ (1-1), δηλώνοντας πως οι Ηπειρώτες κυριάρχησαν μετά το 25ο λεπτό. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες της ομάδας του, ενώ τόνισε πως η Λάρισα δεν έκανε καθαρή ευκαιρία στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετράκη:

«Μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ και αυτό πιστεύω ότι έκανε την προσπάθειά μας περισσότερο δύσκολη, αλλά μετά το 25’ με την αλλαγή στρατηγικής και σχηματισμού νομίζω ότι το μεγαλύτερο διάστημα από το 25’ και μετά κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι.

Κάναμε καθαρές ευκαιρίες, αλλά και αρκετές προϋποθέσεις, που δεν έγιναν ευκαιρίες, γιατί η τελευταία επιλογή δεν ήταν εκείνη που έπρεπε και θα μπορούσαμε να είχαμε. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε και όλο αυτό που σας ανέφερα μας οδήγησε στο τελικό αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι η Λάρισα δεν μας έκανε κάποια καθαρή ευκαιρία και αν κάνω λάθος διορθώστε με. Κυρίως από στημένα και από κάποιες δεύτερες μπάλες κάτι πήγε να προκύψει και νομίζω ότι το αποτέλεσμα για την ομάδα μας είναι άδικο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ