Τοροσίδης: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις»

Ο «ερυθρόλευκος» μπακ μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ρίξουν το βάρος στην Ευρώπη.


Τοροσίδης: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις» | to10.gr

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στην Τούμπα και ηττήθηκε με 3-1 από τον ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη μετά το τέλος του παιχνιδιού, στις οποίες τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και έχασαν πολύ εύκολα. Παράλληλα, τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να κοιτάξουν σοβαρά την Ευρώπη και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά. Στα πρώτα λεπτά δεν αντιδράσαμε σωστά. Δεν αντιδράσαμε σωστά. Παρά το τυχερό γκολ στο 1-0 δεν λειτουργήσαμε σωστά και μετά το 2-0 ήταν δύσκολο να γυρίσει ένα ματς. Μετά δεχθήκαμε ένα γκολ… δώρο. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του ματς. Χάσαμε πολύ εύκολα και απολογούμαστε. Δεν είναι σωστό αυτό για τον Ολυμπιακό».

Για τη μάχη του τίτλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει μία διαφορά 9 βαθμών και με ισοβαθμία 10. Είναι δύσκολο να κερδηθεί το πρωτάθλημα. Έχουμε την Ευρώπη που πρέπει να κοιτάξουμε σοβαρά. Πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Δεν αρμόζει αυτό που λέω στον Ολυμπιακό αλλά ο στόχος είναι η 2η θέση. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα επόμενα ματς».

Για τον Ολυμπιακό και τις αλλαγές: «Δεν είναι δικαιολογία αυτό, όμως ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει 20 παίκτες. Παρόλα αυτά για μία νέα ομάδα στο πιο μεγάλο ποσοστό των αγώνων παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Ήρθε νέος τεχνικός. Δεν θέλω να είμαι καταστροφικός. Υπάρχουν παίκτες καλοί και ο προπονητής είναι πολύ καλός. Πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες και του χρόνου να διεκδικήσουμε ξανά το πρωτάθλημα».

Για την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού: «Μπορεί να επηρεαστήκαμε απ’ ότι λέγαμε πως παίζουμε πολύ καλά. Το πιστεύω πως παίζουμε πιο καλά από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ παίζει για το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι το πληρώσαμε ότι μπήκαμε τόσο ανοιχτά. Όταν δεν είχαμε το άγχος παίζαμε πιο κλειστά. Την πατήσαμε επειδή παίξαμε πιο ανοιχτά και το τιμώρησε αυτό ο ΠΑΟΚ. Λογικό και φυσιολογικό και ανθρώπινο είναι όταν χάνεις 2-0 να επηρεάζεσαι. Είχαμε και ένα σουτ του Λάζαρου που μπορεί να έπαιζε. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Να μας γίνει ένα μάθημα. Να ξεχάσουμε την Τούμπα και να δούμε την συνέχεια».

Για το εάν ο Ολυμπιακός είχε έπαρση στο ματς: «Όχι δεν είχαμε έπαρση. Στο -6 δεν έχεις έπαρση. Δεχθήκαμε γρήγορα γκολ και δεν μας βγήκε το ματς».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο