Αιχμές Χιμένεθ: «Δεν μπορώ να μιλήσω ανοιχτά…»

Αιχμές Χιμένεθ: «Δεν μπορώ να μιλήσω ανοιχτά…»

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να δώσει εξήγηση για ότι είδαμε στο δεύτερο 45λεπτο. 

Η ΑΕΚ μετά το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη παρουσίασε καθίζηση. Δέχθηκε τέσσερα γκολ και έφυγε από το Καραϊσκάκη με ένα βαρύ σκορ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να δώσει εξήγηση για ότι είδαμε αφήνοντας… αιχμές για την κατάσταση της ομάδας που δεν μπορούσε να ακολουθήσει στην επανάληψη, το πλάνο το πρώτου 45λεπτο.

«Υπάρχει. Δεν μπορώ να την πω ανοιχτό. Έχουμε παίξει 45 λεπτά απίστευτα. Όπως παίζει μια πρωταθλήτρια. Αλλά για 90 λεπτά έτσι σε τέτοια πίεση πρέπει να είσαι πολύ δυνατός,. Είχαμε 4 ευκαιρίες. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Πιέσαμε και βάλαμε μόνο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός είχε ευστοχία. Από τα 5 έβαλε τα 4. Είμαστε πολύ διαφορετικές ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σχέση με το δεύτερο. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Δεν θα σταματήσουμε εδώ. Συνεχίζουμε.

Δεν θέλω να πω κάτι. Δεν θέλω να μιλήσω για ότι έγινε πριν. Μίλησα για μια ομάδα που δεν μπορούσε να παίξει ότι έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο. Τίποτε παραπάνω από την καθημερινή δουλειά» είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ