ΟΦΗ: Εκτίουν με Αρη οι Νέιρα και Κοροβέσης

ΟΦΗ: Εκτίουν με Αρη οι Νέιρα και Κοροβέσης

Οι δύο παίκτες συμπλήρωσαν κάρτες στο χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό και δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους στο ματς με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς οι Χουάν Άνχελ Νέιρα και Νίκος Κοροβέσης συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες στον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι δύο παίκτες θα έπρεπε να χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της κρητικής ομάδας, με την τεχνική ηγεσία του συλλόγου να επιλέγει τον εκτός έδρας αγώνα με τους Κίτρινους του Σάββα Παντελίδη.

Το ματς με τον Αρη είναι το τέταρτο και τελευταίο από αυτά που μπορούσαν να δηλωθούν, καθώς πιο πριν οι Κρητικοί θα αγωνιστούν εντός έδρας με Λάρισα, εκτός με Απόλλωνα Σμύρνης και εντός με τον Λεβαδειακό. Ο Χάιμε Βέρα επέλεξε οι δύο παίκτες να εκτίσουν τις ποινές τους στο ματς με τον Αρη, καθώς θεωρεί ότι στα άλλα τρία η ομάδα του έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχει πέσει στην προτελευταία θέση και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, όσον αφορά στη μάχη για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ