Οργανωμένοι ΟΦΗ: «Παλέψτε και θα είμαστε στο πλευρό σας»

Οργανωμένοι ΟΦΗ: «Παλέψτε και θα είμαστε στο πλευρό σας»

Μια αντιπροσωπία οπαδών του ΟΦΗ βρέθηκε στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο που μένει η ομάδα, με σκοπό να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης στους παίκτες και την διοίκηση.

Μετά την πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, να υποβιβάσει τον ΟΦΗ και τον Αιγινιακό, η κατάσταση στον Κρητικό σύλλογο δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Για αυτόν τον λόγο οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή, και προετοιμάζεται για τον σημερινό (10/3, 16:00) αγώνα κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, με σκοπό να δείξουν την στήριξη τους.

«Είμαστε δίπλα σας. Και στα καλά και στα δύσκολα. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να τα δίνετε όλα. Δε μας νοιάζει αν νικάτε ή αν χάνετε. Θέλουμε να προσπαθείτε και να σέβεστε το σήμα της ομάδας μας. Αν βλέπουμε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε πάντα μαζί σας. Θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία με την αξία μας», ήταν τα πρώτα τους λόγια και συνέχισαν:

«Αν δεν τα καταφέρουμε και βλέπουμε ότι έχετε προσπαθήσει και δίνετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, θα σας χειροκροτήσουμε. Να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Αύριο δώστε τα όλα. Δώστε ό,τι έχετε μέσα στο γήπεδο κι εμείς θα είμαστε στην εξέδρα για να σας στηρίξουμε. Θα είμαστε όλοι μαζί. Μια γροθιά και στο τέλος θα τα καταφέρουμε», συμπλήρωσαν.

Αυτός που μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ήταν ο Ανέστης Νάστος που είπε: «Σας ευχαριστούμε για την στήριξη. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που τώρα στα δύσκολα σας έχουμε δίπλα μας. Όλοι όσοι παίξουν αύριο θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα μας».

Φυσικά οι οπαδοί δεν παρέλειψαν να μιλήσουν και με τον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση: «Όσα ονειρευόμασταν μικροί για την ομάδα μας, ήρθατε εσείς για να τα κάνετε πραγματικότητα. Μην ακούτε κανέναν και τίποτα. Θα είμαστε όλοι μαζί σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ