Ανοικτά δοκιμαστικά για τερματοφύλακες στην Ακαδημία του Ολυμπιακού

Ανοικτά δοκιμαστικά για τερματοφύλακες στην Ακαδημία του Ολυμπιακού

Τα δοκιμάστικά θα πραγματοποιηθούν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και αφορά τερματοφύλακες από τον Νομό Αττικής, γεννηθέντες από το έτος 2005 έως και το έτος 2010.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και βαδίζει πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, δίνοντας μεγάλη σημασία στην Ακαδημία. Τα μικρά παιδιά δουλεύουν δίπλα στους κορυφαίους και μαθαίνουν σωστά τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Οι Ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια βελτιώνουν συνεχώς τις υποδομές στο Ρέντη και στελεχώνουν τις ομάδες με σπουδαία ταλέντα, που αναμένεται τα επόμενα χρόνια να λάμψουν και να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο, πάντα υπό την επίβλεψη των ανθρώπων της Ακαδημίας.

Οι Πειραιώτες το μεσημέρι της Τετάρτης (13/3) ανακοίνωσαν την διεξαγωγή ανοικτών δοκιμαστικών για τερματοφύλακες σε έξι ηλικιακά γκρουπ. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Προπονητικό κέντρο του Ρέντη και αφορά τερματοφύλακες από τον Νομό Αττικής, γεννηθέντες από το έτος 2005 έως και το έτος 2010.

Οσοι ενδιαφέρονται και θέλουν περισσότερες πληροφορίες για τα ανοικτά δοκιμαστικά μπορούν να ενημερωθούν είτε μέσω τηλεφώνου (2103418000), είτε μέσω φαξ στον αριθμό 2103418005, είτε μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected].

Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι ηλικίες για τα δοκιμαστικά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ