Σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά της Ευρώπης οι Νέοι του Ολυμπιακού

Σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά της Ευρώπης οι Νέοι του Ολυμπιακού

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά «Ρεμς Καπ», όπου στο παρελθόν είχαν αγωνιστεί σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σε διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στα μέσα του Απριλίου στην πόλη Οπαλένκα της Πολωνίας θα πάρει μέρος η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι είναι καλεσμένοι στο τουρνουά που ονομάζεται «Ρεμς Καπ» και στο οποίο στο παρελθόν είχαν αγωνιστεί μεταξύ άλλων οι Λούκας Ποντόλσκι και Τόμας Τζούτζακ, ενώ στα εν λόγω γήπεδα έκανε τα πρώτα του βήματα στον μαγικό χώρο του ποδοσφαίρου ο Αρκάντιους Μίλικ της Νάπολι.

Εκτός από τον Ολυμπιακό θα λάβουν επίσης μέρος οι Πόρτο, Καρπάτι, και Λούτον, αλλά και αρκετά κλαμπ από την Πολωνία και την Γερμανία, όπως οι Λεχ Πόζναν, Βίσλα Κρακοβίας, Ολίμπικ Κρακοβίας, Ουάρντα Πόζναν.

Το εν λόγω τουρνουά έχει μακρά ιστορία, καθώς γινόταν από το 2002 έως το 2010 υπό την αιγίδα της FIFA. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν οι Πολωνοί, την εν λόγω οκταετία είχαν αγωνιστεί πάνω από 5000 παίκτες.

Το 2010 οι διοργανωτές είχαν σταματήσει τη διεξαγωγή του και εννιά χρόνια αργότερα το «Ρεμς Καπ» επιστρέφει με «ερυθρόλευκο» χρώμα.

«Θα είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά. Κανένα άλλο σε όλη την Ευρώπη δεν γίνεται σε γήπεδα όπως αυτά της Οπαλένκα. Σε αυτές τις εγκαταστάσεις μάλιστα είχε φιλοξενηθεί η Πορτογαλία του σπουδαίου Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του Euro 2012», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκ των διοργανωτών του τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ