Χιμένεθ: «Είναι σημαντικό να βοηθούν όλοι οι παίκτες»

Χιμένεθ: «Είναι σημαντικό να βοηθούν όλοι οι παίκτες»

O Μανόλο Χιμένεθ σχολίασε την νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Η ΑΕΚ διέλυσε τον Παναιτωλικό με 4-0 στο ΟΑΚΑ και ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την λήξη του παιχνιδιού σχολίασε την αναμέτρηση υποστηρίζοντας  ότι όλοι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι ανά πάσα ώρα.

Επιπλέον, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για την επιστροφή του Νίκολας Χουλτ στην  δράση, μετά από τον τραυματισμό του, τονίζοντας το πόσο έλειψε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά τόνισε: «Είχαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη θέση μας στη βαθμολογία. Χρησιμοποιήσαμε τους καλύτερους δυνατούς παίκτες που είχαμε στη διάθεσή μας. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα σημαντικό και περίπλοκο παιχνίδι με τη Λαμία την Τετάρτη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Λαμία έχει μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης».

Για τον Χουλτ και την επιστροφή του: «Έλειψε ο Νίκλας, όπως έχει λείψει ο Τσιγκρίνσκι, ο Μάνταλος, ο Άλεφ, ο Σιμόες. Στο Περιστέρι δεν έπαιξε ο Νίκλας και ο Κλωναρίδης ήταν ο καλύτερος παίκτης. Το σημαντικό είναι όλοι οι παίκτες να βοηθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ