ΑΕΛ: Εκτός οι Μπαργκάν και Χούμπτσεβ, επιστρέφει ο Νούνιτς

ΑΕΛ: Εκτός οι Μπαργκάν και Χούμπτσεβ, επιστρέφει ο Νούνιτς

Οι Μπαργκάν και Χούμπτσεβ είναι τραυματίες και έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανιώνιο - Επιστρέφει ο Νούνιτς, που εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Αστέρα.

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Λάρισα στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο (6/4, 19:30), για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, για το ματς με τους Κυανέρυθρους στη Νέα Σμύρνη δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπαργκάν και Χούμπτσεβ, ενώ εκτός ομάδας με απόφαση της διοίκησης έχουν τεθεί Λεοζίνιο και Ντέλετιτς. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριελήφθη ο Μάρκο Νούνιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον πρόσφατο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ (14/6, 19:00) δεν θα αγωνιστεί ο Αντνάν Σετσέροβιτς, ο οποίος στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση της 28ης «στροφής» με τους Ασπρόμαυρους.

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Παϊτέρη, Ζίζιτς, Γκόλια, Μόρα, Γκόικοβιτς, Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μπέρτο, Γιακιμόφσκι, Σετσέροβιτς, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Κούνιτς, Σικάφκα, Νούσιο και Γρομητσάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ