Ασταμάτητος ο Φορτούνης, πάει να σπάσει το ρεκόρ του Τζόρτζεβιτς!

Ασταμάτητος ο Φορτούνης, πάει να σπάσει το ρεκόρ του Τζόρτζεβιτς!

Με τις δύο ασίστ που έβγαλε στο ματς με τον Παναιτωλικό έφτασε τις 15 στη φετινή σεζόν και βάζει πλώρη για να σπάσει το ρεκόρ των 17 ασίστ που κατέχει ο θρυλικός Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς!

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από το Αγρίνιο, με τον Κώστα Φορτούνη να δίνει μια ακόμα ποδοσφαιρική παράσταση. Ο ηγέτης των Πειραιωτών έβγαλε δύο ασίστ και έφτασε συνολικά τις 8 στο πρωτάθλημα, αλλά και τις 15 συνολικά στη φετινή σεζόν.

Ο «ερυθρόλευκος» αρχηγός πραγματοποιεί σπουδαία χρονιά και αποδεικνύει περίτρανα σε κάθε παιχνίδι γιατί θεωρείται ως ο πιο ποιοτικός Ελληνας ποδοσφαιριστής. Ο Φορτούνης μάλιστα στα τρία τελευταία παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας θα έχει την ευκαιρία να σπάσει ένα ιστορικό ρεκόρ, που κατέχει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς από τη σεζόν 2002-2003.

Συγκεκριμένα, εκείνη τη σεζόν η θρυλική μορφή του Ολυμπιακού είχε μοιράσει 17 ασίστ, με τον Φορτούνη να έχει δύο λιγότερες. Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός είναι μπροστά σε ένα σπουδαίο ρεκόρ, το οποίο θα προσπαθήσει να πετύχει στα ματς με Ξάνθη (εντός 14/4), Λαμία (εκτός 21/4) και Λάρισα (εκτός 5/5).

Ο 25χρονος άσος μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί συνολικά σε 39 παιχνίδια και έχει απολογισμό 15 γκολ και 15 ασίστ. Στο πρωτάθλημα έχει παίξει σε 24 ματς και έχει 10 γκολ και 8 ασίστ. Μια σπουδαία χρονιά από τον Φορτούνη, που αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ίσως ο κορυφαίος παίκτης στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ