ΟΦΗ: Κρίνεται του Γιακουμάκη ενόψει ΟΑΚΑ

ΟΦΗ: Κρίνεται του Γιακουμάκη ενόψει ΟΑΚΑ

Ο Ελληνας επιθετικός ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό - «Μέσα» οι Ναμπί, Πέρσον και Δερμιτζάκης.

Με τον Γιώργο Γιακουμάκη να ακολουθεί για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

O Έλληνας επιθετικός ανέβασε μεν ρυθμούς, αλλά δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και η συμμετοχή του στην αποστολή για τον αγώνα με το Τριφύλλι θα κριθεί οριστικά στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο Χάιμε Βέρα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον νεαρό στράικερ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα «σφίξει» τα δόντια και θα ταξιδέψει κανονικά στην Αθήνα για το παιχνίδι με τους Πράσινους.

Από εκεί και πέρα, ο Αντίλ Ναμπί ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, όπως και οι Έρικ Πέρσον, Γιάννης Δερμιτζάκης, ενώ ο Γιώργος Στρέζος συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε για μια ακόμη ημέρα ο Βαγιεμπά Σακόρ, ενώ θεραπεία έκαναν οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Δημήτρης Κομεσίδης και Τάσος Παπάζογλου. Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς προπονήθηκε στο γυμναστήριο.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 14:45 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ