ΑΕΚ: Χωρίς Οικονόμου, Γκάλο και Λιβάγια στη Λαμία

ΑΕΚ: Χωρίς Οικονόμου, Γκάλο και Λιβάγια στη Λαμία

Ο Χιμένεθ άφησε εκτός για λόγους ξεκούρασης τους δύο αμυντικούς, ενώ ο Κροάτης επιθετικός είναι τιμωρημένος – Εκτός έμεινε επίσης ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι και ο ανέτοιμος Λόπες.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού με την Λαμία (14/4, 19:00), για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η Ενωση μετά την Ξάνθη θέλει να «αλώσει» και τη Λαμία, με τον αγώνα στην Φθιώτιδα, πάντως, να είναι βαθμολογικά αδιάφορος. Μάλιστα, ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αλλαγές, καθώς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για λόγους ξεκούρασης τους Μάριο Οικονόμου και Ροντρίγκο Γκάλο.  Εκτός έμεινε επίσης ο τιμωρημένος Λιβάγια, ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι, αλλά και ο Λόπες, που είναι ανέτοιμος.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας απαρτίζεται από τους: Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνα, Γιαννούτσο, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνη, Σιμόες, Κλωναρίδη, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Γιούση, Άλεφ, Γιαννιώτα, Μπακασέτα, Πόνσε και Μπογέ.

Η ΑΕΚ υπενθυμίζουμε ότι προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης με 3-1, ενώ η Λαμία ηττήθηκε με 3-0 στην Τούμπα. Οι Κιτρινόμαυροι μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου έχουν κλειδώσει την τρίτη θέση, ενώ οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι, καθώς έχουν «σφραγίσει» την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΑΕΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ