Δυναμικό παρών από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο. Γ. Καραϊσκάκης (pics)

Δυναμικό παρών από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο. Γ. Καραϊσκάκης (pics)

Οι οπαδοί των Ερυθρόλευκων ήταν για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι εντυπωσιακοί. Δημιούργησαν πανέμορφη ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους στην ομαδάρα του Μαρτίνς!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού γέμισαν, πάλι, το Γεώργιος Καραϊσκάκης, για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν το απόγευμα της Κυριακής (14/04), στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη για την 28η αγωνιστική της Superleague. Πήραν από νωρίς, τις θέσεις τους στην κερκίδα για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, στην τελευταία της εντός έδρας ποδοσφαιρική παράσταση.Ήταν εκεί, για να δείξουν την αγάπη τους στους Ερυθρόλευκους. Για να δείξουν έμπρακτα, «όπου παίζεις εσύ, θα’ μαι κι εγώ μαζί»!

Ήταν εκεί, γιατί εκτιμούν την προσπάθεια που γίνεται, γιατί εκτιμούν το όμορφο ποδόσφαιρο. Οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά, χειροκροτούσαν σχεδόν σε κάθε φάση, τραγουδούσαν ασταμάτητα. Μία από τις πιο όμορφες, θρυλικές βραδιές, στο φαληρικό γήπεδο! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε εισιτήρια. Ο κόσμος της ομάδας, θα γίνεται ασπίδα, θα είναι εκεί για το τώρα, το πριν, το μετά και το πάντα. Μέχρι να βρούνε, μαζί, ουρανό.

Εξάλλου όπως έλεγε το πανό που σήκωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, στην καρδιά της Θύρας 7: «Και όλα πάλι ξανά, όπως τελειώνουν έτσι θα αρχίσουν»!  Μπορεί, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να έμεινε για δεύτερη χρονιά μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή, όμως ο κόσμος του αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται στις τάξεις της ομάδας από πέρυσι κιόλας. Βλέπει στο χορτάρι τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, να αποδίδουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και ξέρει να λέει «ευχαριστώ», με τον δικό του τρόπο. Δίνοντας δυναμικό παρών στις κερκίδες.

Γιατί μπορεί, οι στόχοι της σεζόν να χάθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες και η ομάδα να μην κατάφερε να τους κατακτήσει, όμως η μπάλα που απέδωσε, η νίκη – πρόκριση επί της Μίλαν, το κλίμα υγείας που αποπνέει η ομάδα αντανακλούν σε στήριξη και αναγνώριση του κόσμου!

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ