«Θέλει Ολυμπιακό ο Μπενζιά»

«Θέλει Ολυμπιακό ο Μπενζιά»

Οι Τούρκοι γράφουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 24χρονο Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος μάλιστα φέρεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους Πειραιώτες.

Στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο διατηρούν το όνομα του Γιασίν Μπενζιά οι Τούρκοι, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα μάλιστα να τονίζουν ότι ο 24χρονος Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός βλέπει με καλό μάτι τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Γιασίν Μπενζιά αγωνίζεται κυρίως ως πίσω από τον στράικερ, αλλά μπορεί με την ίδια άνεση να παίξει τόσο ως κεντρικός επιθετικός όσο και ως δεξί εξτρέμ.

Ο 24χρονος ανήκει στη Λιλ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, αλλά φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στην Φενερμπαχτσέ. Με την τούρκικη ομάδα μέχρι στιγμής έχει παίξει συνολικά σε 22 παιχνίδια, στα οποία έχει απολογισμό 3 ασίστ σε 1.483 λεπτά συμμετοχής.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στην Τουρκία, ο Μπενζιά εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει μόνιμα στον Πειραιά για χάρη του Ολυμπιακού. Η περίπτωσή του, ωστόσο, είναι δύσκολη, καθώς εκτός από τους Ερυθρόλευκους ενδιαφέρονται επίσης ομάδες από Αγγλία, Ρωσία και Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ