Εξώδικο από Ολυμπιακό σε Λίγκα και Γκαγκάτση

Εξώδικο από Ολυμπιακό σε Λίγκα και Γκαγκάτση

Οι Ερυθρόλευκοι απέστειλαν εξώδικo σε Σούπερ Λίγκα και στον Βασίλη Γκαγκάτση, με τα οποία ζητούν την απομάκρυνση του τελευταίου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της διοργανώτριας αρχής.

Ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή στο θέμα του Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος μετά την καταδίκη του πρωτοδίκως σε φυλακή 5 ετών, με αναστολή, για κακούργημα, δεν θα έπρεπε να έχει πλέον καμία ανάμειξη με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αντ’ αυτού η… εξυγίανση έκανε για μια ακόμα φορά τα «μαγικά» της και ο Γκαγκάτσης συνεχίζει να βρίσκεται στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Σούπερ Λίγκας, έχοντας τη στήριξη των γνωστών κέντρων εξουσίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και των όψιμων πολιτικών φίλων του.

Οι Ερυθρόλευκοι πριν από ένα μήνα είχαν θέσει στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας το θέμα της αποπομπής του Βασίλη Γκαγκάτση, λόγω της καταδίκης του, αλλά τελικά ο συνεταιρισμός αποφάσισε την παραμονή του στη θέση του διευθύνοντα σύμβουλου με ψήφους 11-2.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν κάνει πίσω. Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην παρανομία, που έχει φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι, την Παρασκευή απέστειλαν εξώδικο σε Σούπερ Λίγκα και στον Βασίλη Γκαγκάτση, με τα οποία ζητούν την απομάκρυνση του διευθύνοντος συμβούλου της διοργανώτριας αρχής.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παραμένουν σταθεροί στη θέση τους και ζητούν να φύγει εδώ και τώρα από το ελληνικό ποδόσφαιρο ο καταδικασθέντας, πρωτοδίκως, Βασίλης Γκαγκάτσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ