«Τρέλα» για Ρομπέρτο: «Γύρνα πίσω στον Ολυμπιακό!» (pic)

«Τρέλα» για Ρομπέρτο: «Γύρνα πίσω στον Ολυμπιακό!» (pic)

Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί γέμισαν το προφίλ του Ισπανού πορτιέρο με μηνύματα αγάπης και του ζητούν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Είναι ένας από τους παίκτες που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ενας τερματοφύλακας, που άφησε το στίγμα του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και έζησε ιστορικές στιγμές με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο λόγος φυσικά για τον Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός πορτιέρο βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Εσπανιόλ και όπως διαβάσατε από to10.gr στις αρχές Απριλίου, δεν έχει ξεχάσει το «σπίτι του» στον Πειραιά. Ο 33χρονος πλέον, Ρομπέρτο, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Βαρκελώνη, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πάντα στο μυαλό του. Τα αισθήματα άλλωστε είναι αμοιβαία.

Χθες, ο Ιβηρας έκανε μια ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρεται στο τέλος της σεζόν, με τον φιλάθλους των Πειραιωτών να του στέλνουν δεκάδες μηνύματα αγάπης και να του ζητούν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί θέλουν να δουν ξανά με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας τον Ρομπέρτο, ο οποίος τα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στον Πειραιά έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε μόλις σε 6 ματς με τη φανέλα της Εσπανιόλ, ενώ στον Ολυμπιακό πραγματοποίησε συνολικά 117 συμμετοχές.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ