Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ: 4-0 με Βαρέλα και Σάκχοφ (vids)

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ: 4-0 με Βαρέλα και Σάκχοφ (vids)

Στο 53’ ο Βαρέλα με κεφαλιά νίκησε τον Μπάγιτς για το 3-0 και επτά λεπτά αργότερα ο Σάκχοφ με διπλή προσπάθεια έκανε το 4-0 για τους Ασπρόμαυρους.

Γκολ και θέαμα από τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, με τον Φερνάντο Βαρέλα στο 53’ να κάνει το 3-0 και τον Σάκχοφ στο 60’ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0 για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα, ο Πέλκας εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι και ο Βαρέλα με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάγιτς, κάνοντας το 3-0 για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Στο 60’ ο Βαρέλα έκανε την πρώτη κεφαλιά και ο Σάκχοφ από κοντά με διπλή προσπάθεια νίκησε τον πορτιέρο του Λεβαδειακού για το 4-0.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ασπρόμαυροι είχαν ανοίξει το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Σάκχοφ και στο 8’ είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπίσεσβαρ. Οι παίκτες του Ρουμάνου τεχνικού ζουν μοναδικές στιγμές στην Τούμπα και μαζί με τον κόσμο τους μετρούν αντίστροφα για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δείτε το 3-0:

Το 4-0:

Θυμηθείτε το 2-0:

Και το 1-0:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ