Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό 3-1 (vids)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό 3-1 (vids)

Οι Παριζιάνοι με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ επικράτησαν με 3-1 της Μονακό, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να κάνει χατ-τρικ.

Πάρτι τίτλου με καλεσμένη την Μονακό έστησε η Παρί Σεν Ζερμέν!

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ επικράτησε εντός έδρας με 3-1 των Μονεγάσκων για την 33η αγωνιστική της Ligue 1, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να πετυχαίνει χατ-τρικ και να βάζει για μία ακόμα φορά φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του. Οι Παριζιάνοι με την 27η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα «σφράγισαν» τον τίτλο και χάρισαν πλούσιο θέαμα στους φίλους τους.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ στο 15’ άνοιξε το σκορ, μετά την ωραία μπαλιά του Ντιαμπί. Στο 38’ έπαιξε το 1-2 με τον Ντάνι Αλβες και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Παρί. Στο 56’ ο Ντάνι Αλβες έκανε το γύρισμα και ο Εμπαπέ σαν σε προπόνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ. Η Μονακό το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 80’ σε 3-1 με τον Γκολόβιν.

Μετά την αποψινή νίκη η Παρί έφτασε τους 84 βαθμούς, ενώ οι Μονεγάσκοι παρέμειναν στους 32, στην 16η θέση και στο +4 από την 18η Ντιζόν και τη ζώνη του υποβιβασμού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο αποψινό παιχνίδι η Παρί αγωνίστηκε με ειδικές φανέλες, οι οποίες στο μπροστινό μέρος είχαν την απεικόνιση του ιστορικού κτιρίου της Παναγίας των Παρισίων, ενώ πίσω αντί για τα επώνυμα των παικτών αναγραφόταν το Notre Dame.

Δείτε τα γκολ του Εμπαπέ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ