Σούντγκρεν: «Μεγάλη ομάδα ο ΄Άρης, είμαι έτοιμος για το βήμα»

Σούντγκρεν: «Μεγάλη ομάδα ο ΄Άρης, είμαι έτοιμος για το βήμα»

Η μεταγραφή του Σουηδού μπακ πρέπει να θεωρείται «τελειωμένη», με τον ίδιο τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να δηλώνει έτοιμος για το βήμα στον Άρη.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αποτελεί ουσιαστικά παίκτη του Άρη, καθώς η συμφωνία των δύο πλευρών θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα όπως προκύπτει από τη Σουηδία η ότι οριστικοποιήθηκε και η συμφωνία της ΑΙΚ με τους κίτρινους και έτσι απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Εξάλλου ο ίδιος ο 28χρονος μπακ σε συνέντευξή του σε σουηδικό κανάλι επιβεβαίωσε το προχωρημένο των επαφών και μάλιστα τόνισε πόσο πολύ τον κολακεύει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είχε πει πριν από δύο ημέρες: «Με κολακεύει το ενδιαφέρον του Άρη. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με καλούς φιλάθλους. Έχω φτάσει σε μια ηλικία που ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά είναι κάτι σημαντικό για την εξέλιξη της καριέρας μου».

Σε άλλο σημείο ο Σούντγκρεν δήλωσε ότι: «…Τον Ιανουάριο παρά τρίχα δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία! Εύχομαι τώρα να γίνουν όλα σωστά και να ολοκληρωθεί η κίνηση αυτή! Χαίρομαι που υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, σημαίνει ότι έκανα σωστά τη δουλειά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ