Η ερυθρόλευκη… μάχη στο ποδοβόλεϊ! (vids)

Η ερυθρόλευκη… μάχη στο ποδοβόλεϊ! (vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στο γυμναστήριο, με τον Βασίλη Τοροσίδη να ανεβάζει στα social media βίντεο με τους Ανδρούτσο, Μασούρα, Αβραάμ και Λοντίγκιν να παίζουν ποδοβόλεϊ.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς από αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, ξεκινάει η άδεια που τους έχει δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Σήμερα, το μενού στο Ρέντη περιελάμβανε προπόνηση στο γυμναστήριο, με παίκτες του Ολυμπιακού να παίζουν ποδοβόλεϊ και τον Βασίλη Τοροσίδη να απαθανατίζει στις στιγμές, ανεβάζοντας τα σχετικά βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Συγκεκριμένα, τα τρία βίντεο που ανάρτησε ο έμπειρος ακραίος μπακ στο Instagram δείχνουν τους Θανάση Ανδρούτσο και Γιώργο Μασούρα να παίζουν ποδοβόλεϊ απέναντι στους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Γιούρι Λοντίγκιν, με τον ίδιο να τους… αποθεώνει!

Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν μερικές ανέμελες στιγμές στο προπονητικό κέντρο, με το βίντεο του Βασίλη Τοροσίδη να αποτυπώνει το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο των Πειραιωτών.

Δείτε τα βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ