«Τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Κούτρη»

«Τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Κούτρη»

Η Γουέστ Χαμ έκανε κρούση στον Ολυμπιακό για τον Λεονάρντο Κούτρη, με τους Ερυθρόλευκους να τονίζουν ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ.

O Λεονάρντο Κούτρης  φαίνεται πως είναι περιζήτητος μετά τη δεύτερη πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε με τον Ολυμπιακό, με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη των Ερυθρόλευκων.

Μία από αυτές είναι και η Γουέστ Χαμ και σύμφωνα με την «sportwitness.co.uk», η ομάδα του Λονδίνου να έχει κάνει την κρούση της στους Ερυθρόλευκους για τον αριστεροπόδαρο μπακ. Πάντως, η απάντηση του Ολυμπιακού προς τους Άγγλους ήταν ότι αν θελήσουν να κάνουν επίσημη πρόταση για τον παίκτη θα χρειαστούν να βγάλουν από τα ταμεία τους τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν το προσεχές καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δημοσίευμα από την Πορτογαλία που έκανε αναφορά για ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Κούτρη τόνιζε ότι Ολυμπιακός  δεν πρόκειται να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ