ΠΑΟΚ: Στον Μαουρίτσιο το βραβείο του «Play of the Month»

ΠΑΟΚ: Στον Μαουρίτσιο το βραβείο του «Play of the Month»

Ο Βραζιλιάνος κέρδισε το βραβείο για την εξαιρετική εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Στον Ζοσέ Μαουρίτσιο κατέληξε το βραβείο του «nak Play of the Month» για τον μήνα Μάρτιο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Δικεφάλου κέρδισε τον τίτλο για τις δύο εντυπωσιακές «χορευτικές» φιγούρες που έκανε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος ήταν εξαιρετικός και βοήθησε την ομάδα του να πάρει μια υπερπολύτιμη νίκη στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Δύο εντυπωσιακές, “χορευτικές” φιγούρες του Χοσέ Μαουρίτσιο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, χάρισαν στον Βραζιλιάνο τον τίτλο του nak Play of the Month, Μαρτίου.

Ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ήταν εξαιρετικός και έκανε ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο. Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στους Πράσινους και έφτασαν σε μία άνετη νίκη με 0-2.

Από τους κορυφαίους της ομάδας ήταν ο Χοσέ Μαουρίτσιο. Ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε μία μεστή και γεμάτη εμφάνιση, όντας καταλυτικός για την ομάδα του. Πέρα από το γκολ που άνοιξε το σκορ, έκανε και μερικές, εντυπωσιακές, βραζιλιάνικες ενέργειες.

Δύο από αυτές, σε συνδυασμό, έκλεψαν την παράσταση και το χειροκρότημα. Ο The Playmaker κατάφερε στα ίδιο παιχνίδι να κάνει ένα σομπρέρο και μία «ποδιά» σε αντιπάλους και να αφήσει άφωνο το κοινό.

Σε ένα ένα από τα τελευταία του παιχνίδια, πριν το σοβαρό του τραυματισμό, ο Μαουρίτσιο ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο και την ποιότητα του.

Στην ψηφοφορία για το nak Play of the Month Μαρτίου ο Χοσέ Μαουρίτσιο κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και κατέκτησε τον τίτλο με ποσοστό 42,3%. Στη δεύτερη θέση έμεινε το τακουνάκι του Σάκχοφ στην Ξάνθη, ενώ το βάθρο έκλεισε η ασίστ του Άκπομ στα Πηγάδια, που ολοκλήρωσε μία εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και οδήγησε στο γκολ του Πέδρο Ενρίκε.

Θυμηθείτε τις μαγικές ενέργειες του Μαουρίτσιο μέσα από το PAOK TV και συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ