Ρεπορτάζ από την Αργεντινή θέλει τον Σολδάνο στη μεταγραφική λίστα της Σαν Λορέντζο

Ρεπορτάζ από την Αργεντινή θέλει τον Σολδάνο στη μεταγραφική λίστα της Σαν Λορέντζο

Τα τελευταία 24ωρα, οι Φράνκο Σολδάνο και Αλέξις Μακ Άλιστερ εμφανίστηκαν ως πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι της Σαν Λορέντζο, ωστόσο, οι ρεαλιστικές πιθανότητες είναι ελάχιστες...

Τα τελευταία 24ωρα, στην Αργεντινή κυκλοφορούν δύο φήμες αναφορικά με την γραμμή κρούσης της Σαν Λορέντζο για το δεύτερο μισό της σεζόν, φήμες που εμπλέκουν και τον Αργεντινό φορ του Ολυμπιακού Φράνκο Σολδάνο.

Δημοσίευμα του vamosciclon.com με τίτλο: «Δύο φήμες με σχεδόν μηδενικές πιθανότητες» αναφέρει ότι οι Αλέξις Μακ Άλιστερ και Φράνκο Σολδάνο είναι πιθανοί στόχοι της ομάδας που εδρεύει στο Μποέδο του κεντρικού Μπουένος Άιρες, με τις πιθανότητες ένας από τους δύο ή… αμφότεροι να φορέσουν τη φανέλα των Αργεντινών, να είναι σχεδόν μηδενικές.

Όσον αφορά τον άσο της Μπράιτον, η οποία κατέβαλε 9 εκατομμύρια δολάρια για το 90% των δικαιωμάτων του, παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο αλλά παρέμεινε στην Αργεντινή και την Αρχεντίνος Τζούνιορς καθώς δεν είχε βγει το κοινοτικό διαβατήριο. Υπόθεση η οποία είναι ακόμα υπ’ ατμόν. Κάτι που θα εμποδίσει και την Σαν Λορέντζο να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Επιπλέον είναι ένας παίκτης τον οποίο είχε στο στόχαστρο και η Μπόκα πριν μετακομίσει στην Αγγλία, ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, υπάρχουν και άλλοι Ευρωπαϊκοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. Έτσι, η Σαν Λορέντζο θα πρέπει να παρακολουθήσει τις παράλληλες συνομιλίες με τις άλλες ομάδες και αν οι συνθήκες το επιτρέπουν να κινηθεί προς τον δανεισμό του.

Όσον αφορά τον άσο του Ολυμπιακού ο οποίος μετακόμισε στην Γηραιά Ήπειρο και το Λιμάνι του Πειραιά στις αρχές του έτους, από την Ουνιόν Σάντα Φε, αποκτήθηκε από τους Ερυθρόλευκους έναντι 850.000 δολαρίων, έχει μέχρι στιγμής οκτώ συμμετοχές εν Ελλάδι, ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ σύμφωνα με το transfermarkt η χρηματιστηριακή του αξία σήμερα, είναι πολύ υψηλότερη. Συγκεκριμένα, αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που αποτελεί μεγάλο «τροχοπέδη» για τους Αργεντινούς!

Πέραν τούτου, ο 24χρονος επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που λήγει το καλοκαίρι του 2023 και παρότι ακόμα δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του, οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να αφήσουν ελαφρά τη καρδία την υπόθεσή του, όσο και αν στην πατρίδα του, οι ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ