Μέσα ο Ενρίκε, έξω ο Μάτος

Μέσα ο Ενρίκε, έξω ο Μάτος

Ο Λέο Μάτος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποφασίσθηκε να προφυλαχθεί ενόψει του τελικού με την ΑΕΚ. Στην αποστολή ο Πέδρο Ενρίκε, ανεβαίνει ο Ελ Καντουρί.

Με μία απουσία της τελευταίας στιγμής θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ, καθώς ο Λέο Μάτος τέθηκε εκτός μάχης.

Ο Βραζιλιάνος μπακ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποφασίστηκε προληπτικά να κάνει ατομικό πρόγραμμα για τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες, γεγονός που τον κρατάει εκτός από την τελευταία αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί από την πλευρά του έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς πρόβλημα. Οι Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ ακολούθησαν τα ειδικά προγράμματά τους.

Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη στους Ζωσιμάδες περιελάμβανε πέρα από ζέσταμα και παιχνίδια 5 Vs 2, ασκήσεις τακτικής, οικογενειακό δίτερμα και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι εξής:

Πασχαλάκης , Ρέι , Γιαννούλης , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Τόσκα , Κάνιας , Μίσιτς , Σάκχοφ , Ολιβέιρα , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Ζαμπά , Ενρίκε , Σφιντέρσκι , Άκπομ .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ