Μόρας και Αβραάμ τίμησαν τη μνήμη των αδικοχαμένων παικτών της ΑΕΛ (pic)

Μόρας και Αβραάμ τίμησαν τη μνήμη των αδικοχαμένων παικτών της ΑΕΛ (pic)

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης στη Λάρισα, οι δύο αρχηγοί άφησαν από ένα λουλούδι στη μνήμη των πρώην ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, που έφυγαν άδοξα από τη ζωή.

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησαν οι Βαγγέλης Μόρας και Αβραάμ Παπαδόπουλος λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα στην Λάρισα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, οι αρχηγοί των δύο ομάδων πριν τη σέντρα της αναμέτρησης πήγαν στην κερκίδα και άφησαν από ένα λουλούδι στη μνήμη των πρώην ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, που έφυγαν άδοξα από τη ζωή. Οι δύο έμπειροι σέντερ μπακ απέτισαν φόρο τιμής μπροστά από ένα πανό που είχε αναρτηθεί και είχε φωτογραφίες των Μουσιάρη, Κουκολίτσιου, Μήλου, Μητσιμπόνα, Μπαχράμη και Ντενίγκρις, οι οποίοι έφυγαν πρόωρα από τη ζωή και σκόρπισαν στη θλίψη την οικογένεια της θεσσαλικής ομάδας, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό.

Οι Πειραιώτες τίμησαν τη μνήμη των αδικοχαμένων αθλητών της ΑΕΛ  και κέρδισαν το απλόχερο χειροκρότημα των «Βυσσινί» οπαδών που βρέθηκαν στις κερκίδες του AEL FC Arena. Μια πολύ συγκινητική στιγμή, με τους δύο παίκτες να σκορπίζουν ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ