Κάλεσμα στους Χανιώτες απευθύνει ο Πλατανιάς ενόψει ΟΦΗ, με γενική είσοδο

Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πρώτο μπαράζ ανόδου/υποβιβασμού για την Superleague και καλεί τους Χανιώτες να σταθούν στο πλευρό του και να γεμίσουν το γήπεδο.


Κάλεσμα στους Χανιώτες απευθύνει ο Πλατανιάς ενόψει ΟΦΗ, με γενική είσοδο | to10.gr

Η μάχη της Κρήτης σχετικά με το ποιος θα μείνει στην Superleague και ποιος θα υποβιβαστεί στην Superleague 2 είναι γεγονός με τον Πλατανιά να υποδέχεται τον ΟΦΗ στα Χαμνι’ά στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς.

Ο Πλατανιάς απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του βάζοντας γενική είσοδο 5 ευρώ, ενώ πάράλληλα ανακοίνωσε πωψς θα διαθέσει 300 εισιτήρια σε μαθητές έως 15 χρονών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

«Η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ καλεί όλους τους φιλάθλους του Νομού μας την Κυριακή (19/5/19, 21:30) στο γήπεδο Περιβολίων για να γιορτάσουν μαζί μας και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας.

Ο αγώνας μπαράζ με την συντοπίτισσα ομάδα του ΟΦΗ θέλουμε να είναι και θα είναι μια γιορτή για το χανιώτικο αλλά και το κρητικό ποδόσφαιρο .

Εμείς στον Πλατανιά ορίσαμε γενική είσοδο στον αγώνα 5 € ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι Χανιώτες να γιορτάσουν μαζί μας.

Εξάλλου η συμμετοχή της ομάδας μας σε αυτόν τον αγώνα είναι μια κατάκτηση που κάνει υπερήφανους εκτός από εμάς και όλους τους φιλάθλους του Νομού μας.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα θα διατίθενται αύριο Σάββατο (18/5/19) από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά (Γ.Μαραμπουτάκη 99) από τις 17:00 έως τις 21:00.

Εισιτήρια θα διατίθενται επίσης την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 19/5/19) από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά (Γ.Μαραμπουτάκη 99) από τις 11:00 έως τις 16:00.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς επισημαίνει ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι ΔΕΝ ισχύουν οι κάρτες διαρκείας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ένα πραγματικά γιορτινό κλίμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι διαθέτει ΔΩΡΕΑΝ 300 εισιτήρια σε μαθητές σχολείων κάτω των 15 ετών τα οποία θα μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ, συνοδεία γονέα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο