ΟΦΗ: Ανεβάζει στροφές ο Μιχόγεβιτς, μαγνητική ο Φέρειρα

ΟΦΗ: Ανεβάζει στροφές ο Μιχόγεβιτς, μαγνητική ο Φέρειρα

Ο Μιχόγεβιτς έβγαλε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Φερέιρα έκανε μαγνητική και η συμμετοχή του στη ρεβάνς με τον Πλατανιά θα κριθεί οριστικά την Τρίτη (21/5).

Την προετοιμασία του ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού με τον Πλατανιά, για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής της Σούπερ Λίγκας, ξεκίνησε την Δευτέρα ο ΟΦΗ.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Χάιμε Βέρα, είδε με ικανοποίησε τον Μάρκο Μιχόγεβιτς να βγάζει μέρος της προπόνησης και την Τρίτη θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς και να μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Φελίπε Φερέιρα ακολούθησε το πρόγραμμα αποκατάστασης μαζί με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση των Περιβολίων. Ο άσος της κρητικής ομάδας έκανε μαγνητική προκειμένου να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για την κατάστασή του και η συμμετοχή του στη ρεβάνς θα κριθεί οριστικά την Τρίτη (21/5).

Την Τρίτη θα επανεκτιμηθεί και η κατάσταση του Στρέζου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ οι Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης και Κομεσίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πλατανιά θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (21/5) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ