Για πάντα στο λιμάνι ο Αβραάμ

Για πάντα στο λιμάνι ο Αβραάμ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και θα κλείσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι.

Ηταν δεδομένο, ωστόσο, πλέον είναι και επίσημο. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο έμπειρος αμυντικός τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε, αλλά και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Η επιθυμία του, λοιπόν, γίνεται πραγματικότητα, με τον Ολυμπιακό το μεσημέρι της Δευτέρας να ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 35χρονο σέντερ μπακ.

Ενας ποδοσφαιριστής, ο οποίος με την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον αγωνιστικό χώρο, ενώ με την προσωπικότητά του θα βοηθήσει και στα αποδυτήρια.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όπως προαναφέραμε, επέστρεψε στην ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο και στο δεύτερο μισό της σεζόν πραγματοποίησε 2 συμμετοχές με τα χρώματα των Πειραιωτών. Φέτος, βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και αποτελεί μία από τις λύσεις που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς για την οπισθοφυλακή.

Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του πολύπειρου σέντερ μπακ στον Ολυμπιακό, στον οποίο πήρε μεταγραφή το 2008 από τον Αρη και αγωνίστηκε μέχρι το 2014, όταν και αποχώρησε για την Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ. Στη συνέχεια έπαιξε σε Κίνα, Ιαπωνία και Αυστραλία, μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, που γύρισε στους Πειραιώτες για να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα του καρδιάς του.

Ο Aβραάμ Παπαδόπουλος ανανέωσε με τον Ολυμπιακό! / Avraam Papadopoulos has renewed with Olympiacos FC! 🔴⚪️ #olympiacos #AvraamPapadopoulos #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/lUHvK4BOsw

— Olympiacos FC (@olympiacos_org) 1 Ιουλίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ