Μασούρας: «Θα είμαστε έτοιμοι με την Πλζεν, είναι σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν» (vid)

Μασούρας: «Θα είμαστε έτοιμοι με την Πλζεν, είναι σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν» (vid)

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ και έδωσε το σύνθημα ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Βικτόρια Πλζεν.

Ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο επικράτησε με 3-0. Ενας από τους πρωταγωνιστές των Πειραιωτών στη φιλική νίκη επί της βρετανικής ομάδας ήταν ο Γιώργος Μασούρας.

Ο διεθνής εξτρέμ σκόραρε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης και ήταν από τους διακριθέντες για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο 25χρονος άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο «One channel» για την εμφάνιση στο αποψινό φιλικό, αλλά και για το ματς με την Βικτόρια Πλζεν.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να κέρδισαν μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Νότιγχαμ, αλλά θα πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, καθώς έχουν απέναντι στους Τσέχους θα έχουν πολύ δύσκολη αποστολή. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες θα είναι απόλυτα έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι με την Πλζεν και επισήμανε οι Πειραιώτες θα πρέπει να κρατήσουν το μηδέν στην πρώτη αναμέτρηση που θα γίνει στην Τσεχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι θετικό το γεγονός ότι κατορθώσαμε να κερδίσουμε μια τόσο καλή ομάδα. Όμως δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Ξέρουμε ότι έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας, σίγουρα είμαστε σε ικανοποιητικό βαθμό έτοιμοι. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό το μηδέν, το οποίο σε διπλές αναμετρήσεις μετράει πάρα πολύ. Κρατάμε το θετικά, θα δούμε και τα αρνητικά. Πιστεύω ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα είμαστε 100% έτοιμοι» είπε.

Αναφορικά με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο υπογράμμισε «χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω την παρουσία των οπαδών μας. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Βλέπει ότι ανταποκρινόμαστε με ωραίο ποδόσφαιρο και θέληση μέσα στο γήπεδο, γι΄ αυτό και εμφανίστηκε τόσο δυνατά μέσα στο κατακαλόκαιρο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ