Λάζος: «Γνωρίζουμε ποιον ποδοσφαιριστή θα παραχωρήσουμε, θα το κάνουμε μόνο με δικούς μας όρους»

Νέα δεδομένα μεταξύ Ολυμπιακού και Νέας Σαλαμίνας στην υπόθεση Κωστή, μετά τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της κυπριακής ομάδας, Δημήτρη Λάζου.


Λάζος: «Γνωρίζουμε ποιον ποδοσφαιριστή θα παραχωρήσουμε, θα το κάνουμε μόνο με δικούς μας όρους» | to10.gr

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος τόνισε πως η μετακίνηση του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό δεν έχει ολοκληρωθεί, αποκαλύπτοντας την διαφορά που δεν αφήνει το deal να ολοκληρωθεί. Μιλώντας στον «Super Sport FM 104.0» τόνισε πως η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων πληρεί τις προϋποθέσεις σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο η διαφορά στα μπόνους από τις συμμετοχές του παίκτη δεν επιτρέπει ακόμα την ολοκλήρωση της μετακίνησης του 19χρονου από τη Νέα Σαλαμίνα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου, εκπρόσωπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας στον «Super Sport FM 104.0»:

Που βρίσκεται το θέμα με τον Κωστή και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Πειραιώς;

«Είδαμε το προηγούμενο διάστημα ότι η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Είχαμε πει ότι είμαστε υπό διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό. Είναι σκληρές οι διαπραγματεύσεις. Υπάρχει μια καλή βάση, υπάρχει μια διαπραγμάτευση.

Είναι κάποιες συζητήσεις που γίνονται και το θέμα δεν μπορεί να κλείσει από μέρα σε μέρα. Είναι πολλές οι απαιτήσεις που έχουν οι δυο πλευρές. Γνωρίζουμε ποιον ποδοσφαιριστή είμαστε έτοιμοι να παραχωρήσουμε και θα το κάνουμε μόνο με τους δικούς μας όρους. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα ποσά είναι μεγάλα και εμείς δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή».

Ποια είναι η πιο βασική διαφορά/διαφωνία;

«Σχεδόν τα έχουμε βρει σε όλα. Η διαφορά που υπάρχει είναι στα μπόνους από της συμμετοχές του ποδοσφαιριστή. Ήδη ο Ολυμπιακός σε κάποια πράγματα που δεν προνοούσε η αρχική συμφωνία, συμφώνησε σε αρκετά από αυτά. Είμαστε υπό διαπραγμάτευση και τέτοιες διαπραγματεύσεις μπορεί να κρατήσουν καιρό».

Αν δεν ικανοποιηθεί η Νέα Σαλαμίνα οικονομικά θα απαντήσετε αρνητικά στον Ολυμπιακό;

«Ασφαλώς, αυτό είναι προφανές. Δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε κανένα ποδοσφαιριστή. Τα δεδομένα είναι ότι υπάρχει μια καλή βάση και τα έχουμε βρει στα περισσότερα από τα ζητήματα. Παραμένουν κάποια εμπόδια, όμως ούτε έχει ναυαγήσει η μεταγραφή, ούτε έχει ολοκληρωθεί».

Υπάρχουν χρονοδιαγράμματα;

«Όχι, δεν υπάρχουν».

Για το θέμα της αδειοδότησης για το «Αμμόχωστος»:

«Έχουμε εξασφαλίσει κάποια έγγραφα που χρειαζόμασταν και τα έχουμε στείλει στην ΑΑΣ. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα για τη διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια του κόσμου στο «N. Papas Group Αμμόχωστος-Επιστροφή».

Για την πρεμιέρα με την Πάφο:

«Κάθε παιχνίδι θα το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά. Δουλεύουμε καθημερινά και είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν. Το σημαντικό είναι να αρχίσουμε θετικά, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει και ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας. Περιμένουμε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο».

Για την προετοιμασία:

«Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία. Αναμένονται όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι στη διάθεση του προπονητή. Είναι θέμα του κ. Πουρσαϊτίδη αν θα συμπεριλάβει και τον Μαουρίτσιο στην αποστολή».

 

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο