ΠΑΟΚ: MVP Αυγούστου ο Γιαννούλης

ΠΑΟΚ: MVP Αυγούστου ο Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναδείχθηκε ως MVP της ομάδας από τους φίλους του ΠΑΟΚ για τον μήνα Αύγουστο.

Τον Δημήτρη Γιαννούλη ανέδειξαν ως  MVP του μήνα Αυγούστου οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός  μπακ εξαργύρωσε με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις αυτή τη διάκριση, ιδιαίτερα στις εμφανίσεις του στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Στην δεύτερη θέση ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ τη την τριάδα συμπληρώνει ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Κλήθηκε να σηκώσει το μεγάλο βάρος της αντικατάστασης του Αντρέ Βιεϊρίνια. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο 11888 MVP Αυγούστου.

Ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου στον πρώτο μήνα της σεζόν έκανε πραγματικά τα πάντα. Κόντρα σε Άγιαξ, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Παναιτωλικό ο Κατερινιώτης ήταν εξαιρετικός στο αμυντικό κομμάτι, ενώ κατάφερε να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα και στα μετόπισθεν, μετρώντας τρεις ασίστ και ένα πανέμορφο γκολ. Εμφανίσεις που τον οδήγησαν στην επιστροφή και στην Εθνική Ελλάδας.

Οι φίλοι του Δικεφάλου αναγνώρισαν την προσφορά του Γιαννούλη και τον ανέδειξαν με ποσοστό 68,92% ως τον 11888 MVP Αυγούστου στην ψηφοφορία που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ και το 11888 – Για όλα στο paokfc.gr και το PAOK FC Official App.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , που έκλεψε την παράσταση στα παιχνίδια κόντρα στον Άγιαξ, και το βάθρο συμπλήρωσε ο… ζεστός Κάρολ Σφιντέρσκι , που ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ