Δήλωση Μάνταλου για τον «νεκρό» Παναθηναϊκό

Δήλωση Μάνταλου για τον «νεκρό» Παναθηναϊκό

Ο Πέτρος Μάνταλος με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ απολογήθηκε για την ατάκα του περί «νεκρού Παναθηναϊκού» τονίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να μειώσει τους «πράσινους».

Η δήλωση του Πέτρου Μάνταλου περί «νεκρού» Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι θεωρήθηκε υποτιμητική για τους «πράσινους» με τον αρχηγό της ΑΕΚ να δέχεται πολλά «πυρά» από το βράδυ της Κυριακής.

Ο ίδιος ο Μάνταλος με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ απολογήθηκε για τη συγκεκριμένη ατάκα του ζητώντας συγγνώμη αν αυτή θεωρήθηκε υποτιμητική, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τις τελευταίες ώρες διαπιστώνω ότι έχει δοθεί διαφορετική ερμηνεία σε αυτό που δήλωσα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Διευκρινίζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό που είπα αφορούσε ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα και το ότι δεν νοείται για την ομάδα μου να χάνει το οποιοδήποτε ματς, από οποιονδήποτε αντίπαλο, όταν προηγείται με 2-0.

Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού και στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική μου διαδρομή έχω αποδείξει αν σέβομαι ή όχι τους αντιπάλους μου εντός και εκτός γηπέδων. Ζητάω συγγνώμη, αν η δήλωσή μου θεωρήθηκε υποτιμητική για τον Παναθηναϊκό γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ