Ντιγκινί: Στον Αρη ξεπέρασε τον… εαυτό του!

Ντιγκινί: Στον Αρη ξεπέρασε τον… εαυτό του!

Με το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έφτασε τα 15 τέρματα με τη φανέλα του Αρη και ξεπέρασε τον… Ντιγκινί του Ατρομήτου!

Ο Αρης μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Ντιγκινί, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Ενινγκ.

Αυτό μάλιστα ήταν το 15ο γκολ που πέτυχε ο Γάλλος επιθετικός με τη φανέλα του Αρη, μια επίδοση με την οποία ξεπέρασε τον… Ντιγκινί του Ατρομήτου! Ο 31χρονος στράικερ πριν την ομάδα της συμπρωτεύουσας είχε αγωνιστεί στον σύλλογο του Περιστερίου, με τον οποίο είχε 14 γκολ σε 45 αγώνες.

Στην Ελλάδα επίσης έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό. Στην ομάδα της Θράκης είχε 8 γκολ σε 57 συμμετοχές. Πλέον, φοράει τη φανέλα του Αρη και έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν από τους πρωταγωνιστές του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Στη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 10 ματς πρωταθλήματος και 4 παιχνίδια στα προκριματικά του Europa League, έχοντας 5 γκολ και 1 ασίστ σε 1.246 λεπτά συμμετοχής.  «15 γκολ έχει βάλει ήδη με τη φανέλα του Άρη ο Νικολά Ντιγκινί, ξεπερνώντας τον… εαυτό του ως παίκτη του Ατρομήτου.

Με την αθηναϊκή ομάδα είχε βάλει 14 σε δύο σεζόν. Έχει άλλα οκτώ σε δύο σεζόν με τον Πανθρακικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σούπερ Λίγκα στην ενημέρωσή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ