Αυτός είναι ο Λιθοαΐν που εξετάζει ο Αρης (vids)

Αυτός είναι ο Λιθοαΐν που εξετάζει ο Αρης (vids)

Εχει εμπειρία από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 90 ματς – Δείτε βίντεο από τον μεταγραφικό στόχο του Αρη.

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται ο Αρης, με τον Ραούλ Λιθοαΐν να είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται από τους Κίτρινους ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι 28 ετών και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Λας Πάλμας, στην οποία και αγωνίστηκε από το 2011 ως το 2018.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αλκορκόν, ενώ από τον περασμένο Αύγουστο είναι ελεύθερος. Είναι ένας τερματοφύλακας, ο οποίος έχει εμπειρία από τα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου, καθώς έχει αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Σε αυτά κράτησε 6 φορές ανέπαφη την εστία του, ενώ δέχθηκε 67 γκολ σε 2.868 λεπτά συμμετοχής. Στην Λα Λίγκα 2 έπαιξε σε 35 ματς, κρατώντας 11 φορές το μηδέν, ενώ έχει και 20 συμμετοχές στο Κύπελλο και τρεις φορές έχει παίξει σε μπαράζ ανόδου.

Συνολικά έχει καταγράψει 90 συμμετοχές στο ενεργητικό του, έχοντας κρατήσει 22 φορές ανέπαφη την εστία του, ενώ δεχθεί 135 γκολ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ