«Ραγδαίες εξελίξεις με ΑΕΚ και Σλούτσκι»

«Ραγδαίες εξελίξεις με ΑΕΚ και Σλούτσκι»

Από τη Ρωσία σημειώνουν πως η υπόθεση του 48χρονου τεχνικού και της AEK «τρέχει» και προαναγγέλλουν άμεσες εξελίξεις.

Στην τελική ευθεία έχει μπει για την ΑΕΚ το θέμα προπονητής, με την Ένωση να έχει καταλήξει στον Λεονίντ Σλούτσκι ως τον «εκλεκτό» για τον πάγκο της ομάδας. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ρώσο τεχνικό και περιμένουν μέχρι αύριο την τελική του απάντηση. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ Ιβάν Καρπόφ που αποκάλυψε χθες το απόγευμα την επαφή της Ένωσης με τον 48χρονο τεχνικό, μίλησε για μια κατάσταση που εξελίσσεται ταχύτατα, αφού η ΑΕΚ βιάζεται. «Η ΑΕΚ πραγματοποίησε τον πρώτο γύρο διαπραγματεύσεων με τον Λεονίντ Σλούτσκι και περιμένει μια απάντηση από αυτόν σήμερα (Πέμπτη) ή αύριο (Παρασκευή). Οι Έλληνες βιάζονται, θέλουν να διορίσουν ένα νέο προπονητή όσο το δυνατόν συντομότερα. Η κατάσταση εξελίσσεται ταχύτατα», ήταν τα λόγια του.

Η υπόθεση έχει μπει λοιπόν στο τελικό της στάδιο και στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως μέχρι αύριο θα έχουν αποσπάσει το «ναι» του Σλούτσκι. Με τον 48χρονο προπονητή να έρχεται στη χώρα μας μέσα στο σαββατοκύριακο για να αναλάβει τις τύχες της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ