Στο στόχαστρο της Φιορεντίνα ο Ίνγκασον

Στο στόχαστρο της Φιορεντίνα ο Ίνγκασον

Ο Σβέριρ Ίνγκασον φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

O Σβέριρ Ίνγκασον αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, με τον Ισλανδό να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Ίνγκασον εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον των Κρέσπο και Βαρέλα στο πρώτο μισό της χρονιάς, πήρε φανέλα βασικού και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Αμπέλ Φερέιρα, ενώ φυσικά κατάφερε να εδραιωθεί στο αρχικό σχήμα του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός πέρα από την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού έχει κεντρίσει και το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού με την παρουσία του. Στο παρελθόν είχε ακουστεί για τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ πλέον φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φιορεντίνα.

Μάλιστα, δηλώσεις για τον διεθνή στόπερ έκανε και ο σκάουτερ του ιταλικού συλλόγου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Ένας ακόμα παίκτης μεγάλης αξίας είναι ο γεννημένος το 93′ παίκτης του ΠΑΟΚ, Ίνγκασον, ο οποίος θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι βιόλα θέλουν αμυντικό και ο Ίνγκασον είναι στη λίστα τους, όμως ο ΠΑΟΚ έχει βάλει ρήτρα 20 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του, κάτι που κάνει σχεδόν αδύνατη την αποχώρηση του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ