Ολες οι εξελίξεις: Τι λένε οι Πορτογάλοι για Ποντένσε-Γουλβς

Ολες οι εξελίξεις: Τι λένε οι Πορτογάλοι για Ποντένσε-Γουλβς

Οι Πορτογάλοι γράφουν για τις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Γουλβς για τη μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε - «Ο Ποντένσε ετοιμάζεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ και να γίνει η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του Ολυμπιακού», γράφουν στην Ιβηρική.

Το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται σε περίοπτη θέση στις αθλητικές ιστοσελίδες της Πορτογαλίας, με τους συμπατριώτες του 24χρονου άσου να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού.

Το βράδυ της Τρίτης οι Ιβηρες αναφέρθηκαν στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, με τους συμπατριώτες του Ποντένσε να γράφουν ότι αν κλείσει ο 24χρονος στη βρετανική ομάδα θα αποτελέσει την ακριβότερη πώληση στην ιστορία των Πειραιωτών!

«Η μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε στην Γουλβς βρίσκεται στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη βρετανική ομάδα. Όπως αναφέρει η “O Jogo” η πρόταση της Γουλβς για τον Ποντένσε αγγίζει τα 28 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν έχει πουλήσει ποδοσφαιριστή πάνω από 20 εκατ. ευρώ! Ο Ντάνιελ Ποντένσε ετοιμάζεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ και να γίνει η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του Ολυμπιακού», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες οι Αγγλοι και συγκεκριμένα το «Skysports» έγραφε ότι η Γουλβς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να κλείσει τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος θα μεγαλώσει την πορτογαλική παροικία στην βρετανική ομάδα.

«Η Γουλβς είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να κλείσει τον Ντάνιελ Ποντένσε. Με τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό θα μεγαλώσει η πορτογαλική παροικία στην Γουλβς, όπου υπάρχουν επίσης οι Ρουί Πατρίσιο, Ρουμπεν Νέβες, Ζοάο Μουτίνιο, Ρούμπεν Βινάγκρε, Πέδρο Νέτο, Μπρούνο Τζορντάο, Ντιόγκο Ζότα και Φλάβιο Κριστοβάο», έγραφαν οι Αγγλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ