Ολυμπιακός: Αυτή είναι η 11άδα κόντρα στην Ξάνθη

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η 11άδα κόντρα στην Ξάνθη

Ο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός 11άδας τον Φορτούνη για το παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά ο Γκιγιέρμε ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και παίζει. Μέσα και Σουντανί, Σισέ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη σήμερα. Σε ένα παιχνίδια, που σε μία κανονική χώρα, πιθανότατα δεν θα γινόταν ποτέ. Αλλά στην Ελλάδα γίνεται. Παρότι το αρμόδιο ελεγκτικό όργανο του κράτους αποφάσισε ότι υπάρχει σαφής περίπτωση πολυϊδιοκτησίας μεταξύ της Ξάνθης και ΠΑΟΚ. Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός υποδέχεται μία ομάδα που, σύμφωνα με την ΕΕΑ, ελέγχεται από το 2018 από τον ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη.

Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο οργανισμός του Ολυμπιακου, ακόμη και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προσπάθησαν να αφήσουν τους ποδοσφαιριστές έξω από την κουβέντα για τα μη ποδοσφαιρικά θέματα. Κάτι που ζήτησε από τους παίκτες του και ο Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο τεχνικό μιλάει στους παίκτες του ακόμη και σήμερα, ανήμερα του αγώνα. Ζητώντας να επικεντρωθούν στο ποδόσφαιρο και στο να νικήσουν την Ξάνθη. Με κάθε τρόπο.

Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε πριν από λίγο και την 11άδα της αναμέτρησης με την Ξάνθη, επιλέγοντας, εν τέλει, να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος τον Κώστα Φορτούνη, ενώ είδε με ανακούφιση τον Γκιγιέρμε να περνάει με επιτυχία το τεστ ετοιμότητας και να δηλώνει παρών. Επίσης, στο αρχικό σχήμα επιστρέφει ο Σουντανί, αλλά και ο Σισέ, ο οποίος δείχνει να κερδίζει τον Μπα σε αυτή την άτυπη κόντρα τους.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Ξάνθη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ