Μήνυση Θεοδωρίδη σε Μάκη Γκαγκάτση, Δούκα, Θωμαΐδη, Παπαθεοδώρου

Μήνυση Θεοδωρίδη σε Μάκη Γκαγκάτση, Δούκα, Θωμαΐδη, Παπαθεοδώρου

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε διερεύνηση τυχόν ποινικών αδικημάτων της εισαγγελέως εφετών, Βιργινίας Σακελλαροπούλου, για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος.

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνουν οι ακραίες τοποθετήσεις του Μάκη Γκαγκάτση στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης κατέθεσε μήνυση κατά του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του διευθυντή επικοινωνίας του Δικεφάλου, Λευτέρη Δούκα και των δημοσιογράφων του OPEN, Κυριάκου Θωμαΐδη και Βασίλη Παπαθεοδώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση του κ. Θεοδωρίδη αφορά σε όσα είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και σημειώνεται ότι οι τοποθετήσεις του αποτέλεσαν «παραλήρημα, μέσα από το οποίο υποκίνησαν τη βία». Για τους έτερους μηνυόμενους, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «χρησιμοποίησαν ρητορική διχασμού, μίσους, διέγερσης και πρόκλησης οπαδικής βίας».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γκαγκάτσης, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον τηλεοπτικό σταθμό Open του Ιβάν Σαββίδη, είχε χρησιμοποιήσει ακραία ρητορική, χρησιμοποιώντας φράσεις όπως «θα χυθεί αίμα», «δεν αισθανόμαστε Ελληνες», «θα χωριστεί η Ελλάδα στα δύο» κλπ, με αφορμή το πόρισμα-κόλαφος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Μάλιστα, στη μήνυση λέγεται ότι αναφέρονται και συγκεκριμένα ακραία περιστατικά που έλαβαν χώρα μετά τις τοποθετήσεις του Μ. Γκαγκάτση, αλλά και της συνολικής επιθετικής ρητορικής του Δικεφάλου του Βορρά. Όπως επιθέσεις σε γραφεία βουλευτών, υβριστικά πανό και «ντου» οπαδών ακόμη και σε συγκεντρώσεις!

Όπως φέρεται να αναφέρει στη μήνυσή του ο Σάββας Θεοδωρίδης, «έχουν δημιουργήσει έναν μηχανισμό εξόντωσης χαρακτήρων, για να δικαιολογήσουν τις παρανομίες τους». Και μέσω αυτού του μηχανισμού, εμφανίζονται να προσπαθούν να αποδώσουν ευθύνες στην ΕΕΑ, ρίχνοντας λάσπη σε όλους τους εμπλεκόμενους. Εξευτελίζοντας, παράλληλα, έτσι και τον θεσμό της Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρίδης ζήτησε τη διερεύνηση τυχόν ποινικών αδικημάτων της εισαγγελέως εφετών, Βιργινίας Σακελλαροπούλου. Για κατάχρηση εξουσίας, παράβαση καθήκοντος, αλλά και να ελεγχθεί η σχέση της με τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη. Μάλιστα, ζήτησε να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου και να γίνουν ειδικές ανακριτικές έρευνες για την υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και εποπτεύουσα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Βιργινία Σακελλαροπούλου, έσπευσε να «αξιοποιήσει» ανώνυμή επιστολή και διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τον χρόνο ανακοίνωσης της γνωμοδότησης, λειτουργώντας εν αγνοία του προϊσταμένου της στην εισαγγελία Εφετών, Ιωάννη Μωραϊτάκη.

Μάλιστα, όπως επιβεβαιώνεται, η παρέμβαση της εισαγγελέως έγινε με βάση τα όσα είπε ο… Μάκης Γκαγκάτσης στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη! Και ελέγχει την ποινική ευθύνη του κ. Αυγενάκη, αλλά και πέντε μελών της ΕΕΑ που ψήφισαν (Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης, Μαρούπα και Δερδεμέζης)!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ