Έπαιξε το εξοχικό του στον άσσο στην Τούμπα και τώρα τρέχει…

Έπαιξε το εξοχικό του στον άσσο στην Τούμπα και τώρα τρέχει…

Ο Βασίλης Δεκάρικος αποκαλύπτει το πραγματικό δράμα της ήττας του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, που ανέδειξε και η έγκριτη Κατερίνα Καινούργιου στην ποιοτική εκπομπή της.

Τι περίμενε όλο αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ φίλοι μου; Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό ζουν πλέον όλοι στην Τούμπα. Για δύο ματς τον χρόνο, που με τα πλέι οφ έγιναν φέτος τέσσερα και με την κλήρωση του Κυπέλλου έγιναν έξι. Όρεξη να έχουν, να μετράνε τις κούρσες του Τσιμίκα.

Ο ΠΑΟΚ από μόνος του έχει μετατρέψει σε νέο μεγάλο του αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ξεχνώντας την παραδοσιακή κόντρα με τον Άρη. Βεβαίως θέμα σύγκρισης δεν υπάρχει. Πώς να είναι μεγάλος σου αντίπαλος μια ομάδα που δεν πρόκειται να φτάσεις τα πρωταθλήματά της ούτε σε 40 ζωές; Αλλά εμείς εδώ δεν είμαστε για να λέμε στον καθένα τι θα κάνει. Ούτε να κάνουμε τους λογιστές στην καταμέτρηση τίτλων.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί αύριο – μεθαύριο να θέλει να έχει μεγάλο του αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, εμάς λόγος δε μας πέφτει. Ας τα βρουν μόνοι τους όταν με το καλό θα τεθούν αντιμέτωποι στο Champions League (λέμε και καμιά βλακεία να περάσει η ώρα).

Εμείς εδώ σκεφτόμαστε τον απλό κοσμάκη, τον απλό φίλο του ΠΑΟΚ που έχει παραμυθιαστεί από τις δήθεν επενδύσεις του Ιβάν, από τη δήθεν ομαδάρα, από το δήθεν εκπληκτικό ρόστερ που μας πλασάρουν τα εξαπτέρυγα και τα σάιτ της συμφοράς που έχει υπό τον έλεγχό του ο Σαββίδης. Και που ο απλός κόσμος του ΠΑΟΚ, ο μέσος ΠΑΟΚτσής, πάει και τα πιστεύει, χάνοντας την ηρεμία του όταν αντικρίζει την αλήθεια και χάνοντας και τα χρήματά του.

Παιδιά μην τους πιστεύετε. Αυτοί είναι ικανοί να σας πείσουν πως το αήττητο του ΠΑΟΚ συνεχίζεται, γιατί όταν έχασε από τον Άρη προηγήθηκε πριν φάει τα τέσσερα, άρα πιάνεται σαν νίκη, γιατί όταν έχασε από τον Παναθηναϊκό δε μετρούσε επειδή τον κέρδισε δύο φορές στο Κύπελλο στη συνέχεια, άρα με 2/3 μετράει αήττητο και γιατί ο Τσιμίκας ξεκίνησε την κούρσα του πίσω από το κέντρο και έπρεπε να ελεγχθεί η φάση στο VAR για φάουλ 2,5 λεπτά πριν το γκολ.

Θα βγει και ο Ραζβάν να κάνει μια δήλωση «για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα αήττητος γιατί οι τρεις ήττες ήρθαν με τον Αμπέλ στον πάγκο» και θα νομίζουμε όλοι ότι η αρμάδα του Ιβάν (ή της γυναίκας του ή του γιου του) παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη εδώ και τέσσερα χρόνια.

Περίμεναν λοιπόν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος, ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ποιος θα βρίσκεται από πάνω βαθμολογικά όταν θα ξεκινούν τα πλέι οφ. Μείον δύο είμαστε, σου έλεγαν, τους κερδίζουμε στην Τούμπα, πάμε με κεφάλι στα πλέι οφ. Ήταν τόσο σίγουροι, που αυτή τη φορά λειτούργησε κανονικότατα το VAR στην Τούμπα. Αν το ήξεραν θα συνέβαινε ότι συνέβη και στη Λαμία, που έπαψε να λειτουργεί για πέντε λεπτά, προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ χωρίς κανένας να ελέγξει τη φάση και μετά λειτούργησε πάλι κανονικά.

Αυτά έλεγαν και ο κόσμος τους πίστευε. Και πήγαινε και έριχνε τα λεφτά του στον «άσο». Τον έβρισκαν σε απόδοση που διαπλασίαζες και με το παραπάνω τα λεφτά σου και να πως ανέβηκε ο τζίρος. Και να τα στοιχήματα στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Σου λέει και να μην το βάζουμε το γκολ, θα σηκωθεί ο Βιεϊρίνια με διαγώνιο καρφί και θα σκοράρουμε.

Και τελικά τα έχασε τα λεφτά του ο κοσμάκης που πήγε και πίστεψε τα παρακμιακά σάιτ που δε γνωρίζουν ποδόσφαιρο και ακολουθούν τη ρητορική του Μάκη του Γκαγκάτση. Διαλύθηκαν γάμοι, «έκλεισαν» σπίτια, χάθηκαν εξοχικά στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι. Θέμα στα «Διλήμματα» θα μπορούσε να γίνει η ιστορία.

Ακόμα και η Κατερίνα η Καινούργιου δεν θα πίστευε στ’ αυτιά της με όσα θα άκουγε. Και θα έμενε να απορεί με τον φίλο τον Νίκο, που θα είχε πάρει τηλέφωνο στην έγκριτη εκπομπή της στο κανάλι του Ιβάν, για να πει τον πόνο του.

Λάθος ανθρώπους διάβαζε και άκουγε ο καψερός και τώρα τρέχει και δε φτάνει. Ας ελπίσουμε στο Κύπελλο και στα πλέι οφ να είναι πιο τυχερός και να σταματήσει να πιστεύει τα «παραμύθια» για… ομαδάρες και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ