Λαμία : Στη μεταγραφική λίστα ο Μορί

Λαμία : Στη μεταγραφική λίστα ο Μορί

Η Λαμία θέλει να ολοκληρώσει τουλάχιστον δύο προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ένας παίκτης που προτάθηκε και εξετάζεται από την ομάδα της Φθιώτιδας είναι ο Ερβάν Μορί.

Στη Λαμία προσπαθούν να κλείσουν τρύπες στο ρόστερ ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, έτσι η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ψάχνεται στην αγορά της Γαλλίας προκειμένου να βρει φθηνές και προσιτές λύσεις.

Ένα όνομα που προτάθηκε και εξετάζεται από του νεοφώτιστους είναι ο Ερβάν Μορί. Ο Μορί κατάγεται από τη Γαλλία και ανήκει στη Ντιζόν, η οποία αγωνίζεται στη Ligue 1. Είναι 22 χρονών κι αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ, ενώ μέχρι στιγμής έχει παίξει με τη Γαλλική ομάδα 8 φορές στο πρωτάθλημα, 4 στο Λιγκ Καπ και 4 στο πρωτάθλημα των αναπληρωματικών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα footmercato, ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, έχει θετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι επαφές βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο ακόμα, ενώ και η ομάδα του δεν καίγεται να τον παραχωρήσει, καθώς δεν είναι βασικός, αλλά υπολογίζεται κανονικά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Λαμία έδωσε ξανά δανεικό τον Βορύλλα στην ΑΕ Λευκίμμης της Κέρκυρας. Στο πρώτο μισό της σεζόν ο νεαρός άσος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Καλλιθέας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ