Αποθέωση για Μοράν: «Εκπληκτικό άτομο, σπουδαίος παίκτης»

Αποθέωση για Μοράν: «Εκπληκτικό άτομο, σπουδαίος παίκτης»

Ο αρχηγός της Λεγανιές, Αλεξάντερ Σιμονόφσκι εκθείασε τον Ερικ Μοράν και... δικαιολόγησε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ!

Τι κι αν ο Ερίκ Μοράν δεν είχε αρκετά λεπτά συμμετοχής στη Λεγανιές. Τι κι αν αναγκάστηκε να φύγει από τους Μαδριλένους. Οι συμπαίκτες του νέου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στάζουν μέλι για τον 26χρονο μέσο και αναφέρονται με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια, τόσο για τις αγωνιστικές του δυνατότητες όσο και για τον χαρακτήρα του.

Χαρακτηριστικά είναι όσα δήλωσε ο αρχηγός και ηγέτης της ισπανικής ομάδας, Αλεξάντερ Σιμονόφσκι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική έκδοση του «Eurosport», ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Μοράν και μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε «εκπληκτικό άτομο» και «σπουδαίο παίκτη».

Αναλυτικά όσα εντυπωσιακά ανέφερε ο Σιμονόφσκι για τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ: «Επρεπε να κοιτάξει το καλύτερο για τον εαυτό του. Αυτός είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου, ο νόμος της ζωής, δεν έπαιζε πολύ εδώ, δεν είχε τα αγωνιστικά λεπτά που ήθελε και αποφάσισε ότι το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ήταν να φύγει. Του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι ένα εκπληκτικό άτομο. Νομίζω ότι είναι σπουδαίος παίκτης. Δεν βρήκε τον χώρο που ήθελε τη φετινή χρονιά, αλλά είναι σίγουρος ότι τώρα θα το διασκεδάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ